Långsiktigt DJ

Långsiktig analys DowJones, 2 spännande scenarion.

Dow Jones Industrial  har visat kraftig styrka senaste tiden och har nu lyckats bryta upp över gamla all time high toppen. Tillsammans med S&p500. Som jag ser de i detta läge har vi två långsiktiga scenarion att måla upp. De första scenariot är att vi får ett kraftigt rally med target omkring 20 000. Detta scenario håller jag som troligt så länge vi håller break out nivån i weekly (close) 18 000.

Skulle indexet inte hålla 18 000 tittar jag på en möjlig konsoliderande toppfas lik den som hägrade år 2000.

Vi ska inte heller glömma att vi står inför en möjlig långsiktig bullish trend som historiskt hållit i sig 15-20 år se länk.  http://www.buboaktieanalys.se/2015/08/28/hur-gor-du-med-dina-investeringar-nar-bearmarket-fasen-kommer-pa-borsen/

Med vänlig hälsning Bubo

 

Långsiktigt DJ

(Visad 1 291 gånger, 1 visningar idag)