golden cross coffey

Långsiktig botten i kaffet?

Här under i bild ser vi överst kaffepriset ända sedan i början av 1970 talet. Vi kan konstatera att Kaffet har rört sig i bear trender som varat mellan 4-6 år, samt befinner sig vid en historisk stödzon. Kaffet står inför en potentiell långsiktig botten med en möjlig target på 250.

Vi har nu fått in ett äkta golden cross. När ma 50 skär underifrån upp genom ma 200 och båda lutar uppåt i skärningspunkten. Som ja ser de är de högintressant att bevaka rekyler.

Kaffet testar nu en potentiell stödzon på 140. Bevakar 143 på ovansidan med primär target 147. En annan nivå jag bevakar är 135 stödzonen. Skulle vi få in positiva omslag där så är den helt klar värd att haka på,

Då den har potential att bli en fin långsiktig placering med target 250.

Med vänlig hälsning Bubo

coffey monthlygolden cross coffey

(Visad 1 188 gånger, 1 visningar idag)