Aktier för nybörjare

 
Aktier för nybörjare. Komplett aktieutbildning online.

 

Seriös utbildningssatsning för att utbilda & coacha fram lönsamma investerare och traders. Helt komplett aktieutbildning på Youtube. För dig med intresse för aktier, fonder, aktiehandel, investeringar, teknisk analys, quantitative trading, trading system, maskininlärning, trading management, swingtrading & daytrading. För att omvandla icke lönsamma investerare och traders, till att blomma ut intellektuellt och vidareutveckla dig till en lönsam investerare och trader. Den som klarar den här utbildningen, kan tjäna upp mot en halv miljard kronor, eller mer.

Rekommenderar dig att börja med att se steg 1, kunskap du behöver först och är väldigt viktig. Glöm inte också att läsa texterna under alla filmerna i själva beskrivningarna till respektive film, för fler tips, information, samt viktiga fördjupningar som du kan utveckla dig vidare med för att verkligen bli lönsam!
Lycka till och varmt välkommen.
Med vänlig hälsning Bubo

Rekommenderar dig att börja med att se den här filmen för att få en mycket bra grund i aktiekunskap samt hur finansmarknaden fungerar, kunskap du behöver först.

 

Aktier för nybörjare


Hela utbildningsserien finner du här: Bubo Aktieanalys & Utbildning